Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Geralda & Aafke. Beide ondernemers en beide pedagogisch medewerkers op een IKC in Lemmer.
Wij hebben elkaar leren kennen op de IKC en onze droom van een webshop kwam ter sprake.
Dit gesprek hebben we nooit losgelaten en al snel was er een plan.
Dit plan groeide uit van Speel-Fabriek naar ZoGaaf. Een webshop met te gekke producten voor jou en kinderen

AX1A8583

Aafke Visser, 38 jaar en heeft samen met haar man 2 dochters van 6 en 4 jaar.
Sinds ze van school is heeft ze verschillende dingen gedaan maar haar passie bleek toch sport. Binnen de sport heeft ze verschillende functies gehad wat uiteindelijk resulteerde in een eigen dansschool. De dansschool groeide uit naar een Sportschool (groepslessen voor kinderen & volwassenen). 
Ondertussen merkte ze dat haar hart bij werken met kinderen ligt en koos voor een nieuwe weg, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Dit doet ze 2 dagen per week en heeft ervoor gezorgd dat ZoGaaf tot leven kwam samen met haar collega Geralda. Aafke kan niet stilzitten en dat maakt haar leven en dus haar werk, heel dynamisch. 

Geralda de Jong, woont samen met haar ondernemende vriend in Lemmer. Na haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker is ze gaan werken in de opvang bij een IKC. Geralda heeft haar hart bij de jongste kinderen en werkt met heel veel plezier met kinderen van 0 tot 4 jaar op de opvang. Dit doet zij 3,5 dag in de week & daarnaast is zij volop bezig achter de schermen met ZoGaaf.

Geralda heeft altijd geweten dat ze met kinderen wilde werken en wordt hier ook heel blij van. Daarnaast wordt zo ook erg blij van de leukste hebben dingetjes, sieraden, vazen, boeken en ga maar door. Naast het werken in de opvang heeft ze altijd de droom gehad voor zichtzelf te beginnen en samen met Aafke maakt ze die droom nu waar. Conceptstore met de leukste artikelen. Daarnaast blijkt dat de website, regelen en ontdekken ook een specialiteit is. 

AX1A8580
Leuk sfeerplaatje van de gekleurde vaas in een vorm van een snoep en een donut kandelaar ernaast.
Gratis inpakservice

Elk bestelling wordt feestelijk ingepakt.

Bestel jij een leuk cadeau voor iemand? Wij pakken deze speciaal met liefde voor jouw in. Zo kun je hem gelijk weg geven. Je kan dit in het vakje ‘opmerking’ aangeven.

Over ons, Gezichten van Geralda en Aafke. De eigenaressen van ZoGaaf
Persoonlijkheid

Elke bestelling pakken wij persoonlijk in met natuurlijk extra liefde. We hergebruiken dozen, daarom maken we van de inhoud een feestje. 

Heb je hulp nodig, een vraag of wil je gewoon even kletsen? Wij staan jou graag te woord. 

Een gouden sieradenrek met gouden statement oorbellen
Handig om te weten:

– Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden
– Verzenkosten zijn vanaf €3.62
    Afhalen mogelijk
– *Retourneren kan binnen 14 werkdagen.