Verzenden en retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Verzendkosten Nederland
We brengen €6.95 verzendkosten in rekening. Voor het retourneren van producten bent u zelf verantwoordelijk. 

Verzendkosten België 
We brengen €9.95 verzendkosten in rekening.

Je bestelling afhalen of ruilen in Lemmer
Woon je in de omgeving van Lemmer 0f ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem hiervoor contact met ons op, zodat je niet voor een dichte deur staat. 

Verzending & levering
Normaal verzenden wij de bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen*. Zodra u een track en trace code heeft ontvangen ontvangt u doorgaans het pakket de eerst volgende werkdag. Wij hebben de levering van Postnl niet in onze handen, en kunnen niet beloven dat het binnen 1 werkdag geleverd worden. Let op met feestdagen, dan zijn pakketjes standaard 1/2 werkdagen onderweg. 

*Sommige artikelen worden pas gemaakt, nadat je besteld hebt. Hiervan is de levertijd langer, dit staat bij het artikel vermeld. 

Retourneren

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakketje retour wilt sturen naar ons. Let op dat je ook zelf verantwoordelijk bent van de verzending. 

Bestelling retourneren of ruilen in Lemmer
Woon je in de omgeving van Lemmer of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem hiervoor contact met ons op, zodat je niet voor een dichte deur staat. 

14 dagen om te retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Je bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat je tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Speel-Fabriek zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoeder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongebruikt. Speel-Fabriek behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.