Knutselen

Sticky base, de beste vriend.

v15512-1

Sticky base, ik kan je vertellen dat het een fantastisch materiaal is. Waarmee het gemakkelijker en leuker is om te decoreren en te boetseren.

Vind je het leuk om te boetseren of te knutselen en ben je opzoek naar een fantastisch plaksel lees dan snel verder.. We vertellen wat je allemaal kan doen met Sticky Base. Sticky base is een kleefmassa die je kunt gebruiken als lijm en als boetseergel. 

Heb je kinderen en ben je daarvoor opzoek naar lijm die kindvriendelijk is? Het product is uitgebreid getest en bevat geen gevaarlijke stoffen. Dit wilt helaas niet zeggen dat het eetbaar is, het is nou eenmaal een lijmhoudende substantie. Maar kinderen kunnen gerust met blote handen met Sticky base werken

Lees dit blog en:

  • Bekijk de Sticky Base-video,
  • doe inspiratie op hoe je Sticky Base kunt gebruiken om te decoreren.

Kun je niet wachten om te beginnen? Hier kun je Sticky Base vinden.

Video: Wat is Sticky Base?

Wat is Sticky Base eigenlijk en waarom is het zo’n handig product aan de crea-tafel?

Sticky Base is een transparante en aan de lucht drogende boetseer-gel die je met je vingers kunt kneden en verwerken. Net als Foam Clay en Silk Clay heeft Sticky base de eigenschap dat het aan zichzelf en op allerlei materialen kleeft, maar niet aan je handen of aan de tafel. Het is dus niet zoals bijvoorbeeld andere lijm die aan je handen blijft zitten.

 

Met Sticky Base kun je ook kleine decoratieve elementen met grote precisie plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met Sticky Base. Sticky Base hecht aan zuigende oppervlakken zoals hout, karton, canvas, styropor, papier-maché en terracotta. Het hecht minder goed aan porselein en glas.

Er zijn bijna geen grenzen voor de decoraties die je met Sticky Base kunt lijmen. Je kunt Sticky Base onder andere gebruiken met: glitter, pailletten, Kralen en strijkkralen, chenille en pompoms , textiel en garen

Tip:

Sticky Base is een boetseermassa die aan de lucht opdroogt in ongeveer 24 uur. Zo kan je het ook nog van het artikel halen als het niet goed zit. Maar daarom is het ook uiterst belangrijk om het luchtdicht op te bergen. Wanneer het deksel niet goed aan alle kanten (!) op de pot is aangedrukt, dan droogt het uit.

Wanneer Sticky Base een beetje droog aanvoelt, kun je de elasticiteit terug krijgen door het te bevochtigen met een beetje water en goed te kneden. Dan wordt het weer soepel en ‘sticky’.

Ben je enthousiast geworden om Sticky Base te gebruiken? Bestel hem dan hier, “Sticky base”

Deze kleefmassa is een fantastisch materiaal en ik kan me voorstellen dat Sticky Base ook voor jou een onmisbaar materiaal wordt voor veel van je creatieve activiteiten.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat je er één achter?

Laat je reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *